Gårdsbesøk

 • girl with lamb 2 nettside

   

 • Julenisse 3 3 nettside

   

 • barneriding nettside
 • kjøring nettside

   

 • sheep and barn 1 nettsiden


På Øvre – Eide Gård arrangerer vi ulike typer gårdsbesøk.

Gården er et populært sted for feiring av barnebursdager gjennom hele året. Vi har også egne besøk tilrettelagt for barnehager og skoler. På ettermiddagene og i helger er det muligheter for private lag, foreninger og firma til å bestille gårdsbesøk.

Felles for alle gårdsbesøkene er at her får små og store en mulighet til å oppleve gårdsdrift og nærkontakt med dyr i naturskjønne omgivelser.

I november og desember er det ordentlig god, gammeldags julestemning på gården. Et julebesøk på Øvre-Eide Gård er en helt spesiell opplevelse. Da er låven er pyntet med duftende granbar, det funkler i hundrevis av små lys og vi serverer deilig julegrøt og pepperkaker. I tillegg blir det både aktiviteter med dyrene, gang rundt juletreet og hopping i høyet.

 

 

Transport

Vi har gleden av å samarbeide med «Barnibussen» om transport til gården. «Barnibussen» gjør det trygt, barnevennlig, tidsbesparende og enkelt for barnehager og skoler som planlegger utflukter.

Ved bestilling av tid på gården må det samtidig avklares for ledige busser. Da blir besøkelsestidene som følger:

Gruppe 1: Gruppe 2: Gruppe 3:

Kl. 09:30 – 11:30 Kl. 11:30 – 13:30 Kl. 17:30 – 19:30 / 18:00 – 20:00

Besøk hjemmesiden www.barnibussen.no. Prisen finner du lett for deres tur til Øvre-Eide gård ved å trekke fra kr. 200,- på prisen i tabellen.

PS. Nærliggende barnehager kan om mulig få ytterligere rabatt. Øvre-Eide gård ligger i rosa sone.

For bestilling av transport, er det bare å ta kontakt med Svein Trones tlf. 41415530 eller sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinfo:

Adresse: Øvre-Eide 36 , 5105 Eidsvåg

Øvre-Eide gård
ved Arild Nydegger Øvre-Eide
Tlf.: 908 43 412

post@ovre-eide.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Besøk oss på Facebook

face-1


Copyright © 2014. All Rights Reserved.