top of page
Gårdsbryllup Øvre-Eide Gård
Bryllupslokale i Bergen
Gårdsbryllup Øvre-Eide Gård

GÅRDSBRYLLUP

FLOTTE BRYLLUPSLOKALER KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM!

Øvre-Eide Gård er den perfekte lokasjonen for brudepar som ønsker å arrangere gårdsbryllup i Bergen. Med en helt unik beliggenhet ved idylliske Jordalsvannet i Eidsvåg – kun fem minutter med bil fra sentrum - kan vi tilby særegne bryllupslokaler som gjør akkurat deres bryllup perfekt!

Å feire bryllup på en nasjonalromantisk gård sentralt i Bergen omkranset av dyr og storslått natur, er en uforglemmelig opplevelse for både brudepar og gjester. Enten dere planlegger et romantisk låvebryllup om sommeren, eller et magisk vinterbryllup, tilbyr Øvre-Eide Gård den perfekte rammen.

Øvre-Eide Gård er godkjent vigselsplass av Den norske kirke.

"Vi feiret bryllupet vårt på Øvre Eide gård i 2017 - nydelig scene for denne anledningen,

med flott oppdekning, deilig mat og enestående omgivelser for fotografier.

Gir våre varmeste anbefalinger!"

BRYLLUPSLOKALENE

Våre bryllupslokaler egner seg for bryllup fra 2 til 90 personer. I tillegg kan vi tilby selskapstelt på våre uteområder, hvor det er plass til så mange dere ønsker. Vi hjelper dere med fargevalg, blomster og dekorasjon slik at dere får det akkurat slik dere ønsker. Hva med markblomster fra gårdens egne jorder i Norgesglass på bordene? Hos oss er det bare fantasien som setter grensene! 

Våren 2018 har gårdens rustikke låve gjennomgått en stor oppgradering, og har nå fått eget kjøkken, toaletter, balkong med utsikt mot hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene. Den unike sjarmen er ivaretatt, og de flotte takbjelkene og låvebroen blir om ønskelig dekorert med lys-remser.

 

 Vår storstue er et perfekt lokale for opptil 40 gjester. Ta med bryllupsgjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540. Storstuen ligger i gårdens våningshus, som også tilbyr flere mindre rom og en nydelig tilstøtende hage som kan benyttes under den store dagen.

For en helt spesiell opplevelse kan dere når mørket senker seg også invitere gjestene ned i gårdens gamle fangehull, hvor blafrende stearinlys og mursteinsvegger gir en magisk stemning. Personalet kan om ønskelig fortelle litt om gårdens spennende historie.

MAT OG DRIKKE

Bryllupsmenyen vår er variert og spennende, og våre kokker kan også lage spesialmenyer basert på deres ønsker. Til et tradisjonelt gårdsbryllup passer det perfekt med kortreist lammekjøtt fra gårdens egne dyr, eller hva med pannestekt fjellørret fra Hardanger? Gården har egen konditormester som tryller frem lekre kaker og desserter, og vi skaffer også gjerne den tradisjonelle bryllupskaken.

Øvre-Eide Gård har skjenkebevilling med alle rettigheter, og kompetente bartendere og servitører.

VIELSE

Ønsker dere å gifte dere utendørs med en nasjonalromantisk ramme? Eller kanskje ha vielsen i et av våre vakre lokaler? Brudeparet ordner selv med dommerfullmektig, og vi bistår med det som måtte ønskes av mat, drikke, dekorasjoner, stoler osv. 

På gården har vi også en flott portal som kan dekoreres med blomster, slør eller annet. Passer både innendørs og utendørs.

Øvre-Eide Gård er godkjent vigselsplass av Den norske kirke.

HEST OG VOGN

Et gårdsbryllup er for mange ikke komplett uten at brudeparet ankommer bryllupsfesten i hest og vogn! Vognen trekkes av trygge og rolige fjord- og dølahester som setter prikken over den nasjonalromantiske i’en. Dersom det er barn med på bryllupsfesten, tilbyr vi også flotte opplevelser med dyrene på gården. 

PAKKER OG PRISER

Vi tilbyr bryllupspakker i forskjellige størrelser, både for brudepar som vil ha festen på gården, og dem som kun ønsker vielse. Vi skreddersyr gjerne pakkene slik at dere får akkurat det arrangementet dere ønsker! I tillegg til pakkeprisen kommer lokalleie. Ta kontakt for priser. 

KONTAKT

 

Er dere interessert i å høre mer om gårdsbryllup på Øvre-Eide Gård ? Da er dere hjertelig velkommen på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby! Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Se flere bilder av bryllup på Øvre-Eide Gård her.

 

De fleste bilder er tatt av:

Alexandra Nurthen - alnimages.shootproof.com - @ALN_IMAGES

Marius Pettersen - mariuspettersen.no

Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
Låvebryllup i Bergen
bottom of page