Julebord_bergen_øvre_eide_gård_4
Julebord_bergen_øvre_eide_gård_5
Hovedhuset på Øvre-Eide Gård i Bergen
Dessert på julebord på Øvre-Eide i Bergen
Julebord_bergen_øvre_eide_gård_8

JULEBORD 

LOKALER TIL JULEBORD SENTRALT I BERGEN

Velkommen til julebord på Øvre-Eide Gård i Bergen. Vi har flotte lokaler fem minutter med bil utenfor Bergen sentrum, som egner seg perfekt for et julebord litt utenom det vanlige. Her får dere nydelige uteområder, idyllisk natur og tre forskjellige lokaler å velge mellom.

Maten vi serverer på julebordene er kortreist - pinnekjøttet kommer i hovedsak fra gårdens egne dyr - og alt blir tilberedt av gårdens egne kokker og konditormester. Gården har også skjenkebevilling med alle rettigheter, og dyktige bartendere og servitører. Ønsker dere tilpasset meny ordner vi selvsagt det, og vi legger også til rette for allergikere og vegetarianere/veganere. Dersom dere ønsker kan vi sette opp telt med varmelamper i hagen, slik at gjestene kan trekke frisk luft, og eventuelt ta seg en julesigar. Hos oss blir alles behov ivaretatt!

 

Vi har opprinnelig plass til opptil 90 gjester på låven, men på grunn av Covid 19 har vi nå kapasitet til maks 60 personer. I storstuen tar vi idag imot opptil 20 personer, mens fangehullet har kapasitet til 12 personer. Er det egne kohorter innad i selskapet, er det derimot rom for flere gjester, dette kan avtales ved bestilling. Vi dekker opp med minst en meter avstand, og legger til rette for at alle smittevernhensyn følges. Å legge julebordet til Øvre-Eide Gård betyr at dere er isolert fra trengeselen i Bergen sentrum, samtidig som dere ikke er langt unna. Bussene til og fra Åsane stopper i Eidsvåg, cirka syv minutters gange unna gården. 

 

Dersom dere er usikre på om julebord passer for dere i 2020, er det selvsagt mulig å legge julebordet til januar 2021.
 


AVBESTILLING GRUNNET COVID 19

I en tid der mye er uforutsigbart, har vi forståelse for at julebord kan måtte bli avlyst på kort varsel. Dersom dere må avlyse på grunn av Covid 19 (mange i selskapet i karantene, innstramninger lokalt eller nasjonalt osv.), kan dere gjøre dette opptil 5 dager før selskapets dato og få full refusjon. Avbestilles julebord 4 dager før dato, betaler dere 50% av maten. Avbestillinger senere enn 4 dager før booket dato faktureres i sin helhet. 

MENY


Last ned vår julemeny for å se det vi kan tilby av mat & drikke. Ønsker dere noe annet enn det som er oppført, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning. Vi legger selvsagt til rette for at dere skal få det dere ønsker! 

 

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om julebord på Øvre-Eide Gård? Da er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt på mail eller telefon for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

  908 43 412

De fleste bilder tatt av:

Marius Pettersen - mariuspettersen.no

4
Mars 2019 _utsikt mot jordalen
Øvre Eide Gård Jul låve old
Nydelig dessert i selskapslokalet
Julebord_Øvre_Eide_Gård