top of page
Julebord på Øvre-Eide Gård i Bergen

VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES
OG UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE!

JULEBORD PÅ ØVRE-EIDE GÅRD

Et julebord pyntet med tusenvis av lys, duftende granbar, fakler, fjordhester med dombjeller - og julegløgg foran bålpannen eller i et fangehull fra 1500-tallet.

Vi tilbyr en helt enestående stemming man ikke får i tradisjonelle festlokaler.
Den ekte julestemningen!

Vi holder til kun 5 minutter med bil utenfor Bergen sentrum, og har nydelige uteområder, idyllisk natur og hele tre forskjellige lokaler å velge mellom - eller å kombinere.

Å legge julebordet til Øvre-Eide Gård betyr at dere slipper trengselen i Bergen sentrum, samtidig som dere ikke er langt unna. Bussene til og fra Åsane stopper i Eidsvåg, ca. syv minutters gange unna gården. 

Som velkomst setter vi ut fakler og tilbyr gløgg og julemusikk i et av våre julepyntede og stemningsfylte lokaler - eller kanskje foran bålpannen i tunet om været tillater det? Kanskje også fjordhestene med dombjeller kommer forbi?

Maten vi serverer på julebordene er kortreist - pinnekjøttet kommer i hovedsak fra gårdens egne dyr - og alt blir tilberedt av gårdens egne kokker og konditormester. Gården har også skjenkebevilling med alle rettigheter, samt dyktige bartendere og servitører. Ønsker dere tilpasset meny ordner vi selvsagt det, og vi legger også til rette for allergikere og vegetarianere/veganere.

Er det ønskelig kan vi sette opp telt med varmelamper i hagen, slik at gjestene kan trekke frisk luft, og eventuelt ta seg en julesigar. Hos oss blir alles behov ivaretatt!

Vi har plass til opptil 70 gjester på låven, og opptil 32 gjester i Storstuen. Fangehullet har kapasitet til 24 personer. Les mer om de tre lokalene våre HER.

MENY


Kontakt oss for å se hva vi kan tilby av mat og drikke. Ønsker dere noe annet enn det som er oppført, gi en lyd så finner vi en løsning. Vi legger selvsagt til rette for at dere skal få det dere ønsker! 

LEDIGE DATOER

Vi tar nå imot bookinger for julebordssesongen 2023!

PS: Vi opplever at flere og flere velger å legge julebordsfeiringen til over nyåret, når alle julens andre gjøremål er overstått, og roen virkelig kan senke seg. Vi beholder derfor julepyntingen vår til langt ut på nyåret. 


 

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om julebord på Øvre-Eide Gård? Da er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt på mail eller telefon for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

  908 43 412

Julebord på Øvre-Eide Gård i Bergen
Julebord på Øvre-Eide Gård i Bergen
bottom of page