top of page
Minnestund etter begravelse på Øvre-Eide Gård i Bergen
Gård i Bergen hvor man kan ha minnestund
Øvre-Eide Gård har verdige lokaler for minnestund

MINNESTUND - BEGRAVELSE

VAKRE HISTORISKE LOKALER TIL MINNESTUND OG BEGRAVELSE, SOM GIR EN VERDIG OG ROLIG ATMOSFÆRE. KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM, OG 2 MINUTTER FRA EIDSVÅG KIRKEGÅRD 

Øvre-Eide Gård ligger vakkert og rolig til ved Jordalsvannet i Eidsvåg, kun fem minutters kjøring fra Bergen sentrum, og to minutter fra Eidsvåg kirkegård. Våre historiske lokaler fungerer svært godt for å danne en rolig og verdig atmosfære, enten dere ønsker en liten og intim minnestund, eller en noe større samling etter begravelse eller bisettelse.

 Vår storstue har plass til opptil 40 gjester. Ta med gjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540. Storstuen ligger i gårdens våningshus, og det er også mulig å dekke opp i hagestuen og forstuen ved flere gjester. En vakker tilstøtende hage kan også benyttes under minnestunden.

Låven er nyrestaurert med en flott balkong mot den vakre hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene. Den unike sjarmen er ivaretatt, og vi kan dekke med runde bord, småbord, langbord eller hestesko. På låven har vi plass til 90 gjester.

TRANSPORT / TILKOMST

Det er enkelt å komme seg til Øvre-Eide Gård både med bil og kollektivtrafikk. Det er mulig å kjøre helt inn på gårdstunet, og vi har handicaptoalett og rullestolrampe. Busstoppet E39 er kun få minutters gange fra gården.

MAT OG DRIKKE

Maten vi serverer er kortreist - lammekjøttet kommer fra gårdens egne dyr - og alt blir tilberedt av gårdens egne kokker og konditormester. Kokken kommer gjerne med menyanbefalinger basert på sesongvarer.

AKTIVITETER FOR BARN

Og om det skal være barn med på minnestunden, så kan vi tilby opplevelser med dyrene på gården. 

Man kan for eksempel få ri på hest, mate sauene, eller kose med kaninene og marsvinene.

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om minnestund på Øvre-Eide Gård?

 

Dere er hjertelig velkommen på befaring for å se den verdige rammen vi kan tilby.

 

Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Se flere bilder av Øvre-Eide Gård her

Barn på navnefest i Bergen
Dåp på Øvre-Eide Gård i Bergen
Forrett i selskap på Øvre-Eide Gård
Nydelig dessert i selskapslokalet
Koldtbord i selskap på Øvre-Eide Gård
bottom of page