top of page
Kurs- og konferanselokale på låve

KURS OG KONFERANSE

UNIKE KURS- OG KONFERANSELOKALER KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM!

Øvre-Eide Gård tilbyr flotte fasiliteter for kurs, konferanse og teambuilding i Bergen. De inspirerende omgivelsene setter en annerledes ramme rundt arrangementet, og til tross for det naturskjønne landskapet, er vi sentralt plassert, kun fem minutter med bil fra sentrum.  

 

Kurs og konferanse på Øvre-Eide Gård i Bergen er en god investering i medarbeidere og kunder. Våre spesielle lokaler og unike beliggenhet inspirerer til å tenke nytt og foredle kundeforhold. Her er det nærhet til sentrum men likevel ingen forstyrrende elementer. Vi tilbyr rolig og fin atmosfære både ute og inne, med natur og dyr i umiddelbar nærhet. Kombinert med personlig service og mat og drikke av høy kvalitet, får du et arrangement utenom det vanlige!

 

KURS- OG KONFERANSELOKALENE

Øvre-Eide Gård har flere flotte kurs- og konferanselokaler i varierende størrelser, enten dere ønsker det lite og intimt, eller større og mer omfattende. Alle lokalene utstyres med moderne teknisk utstyr etter behov, og passer til møter, samlinger, kurs, messer, produktlanseringer osv. Våre kurs- og konferanselokaler egner seg fra 2 til 90 personer, og i tillegg kan vi tilby selskapstelt på våre uteområder, hvor det er plass til så mange som ønsket.

For en helt spesiell opplevelse kan dere legge kurset/konferansen til gårdens gamle fangehull, hvor blafrende stearinlys og mursteinsvegger setter en unik stemning. Fangehullet har plass til 28 personer, og kan gjerne brukes til kreative dager hvor man for eksempel skal jobbe i mindre grupper. Rommet er lite og intimt med en helt spesiell atmosfære. 

Vår sjarmerende storstue er et perfekt kurs- og konferanselokale for opptil 40 personer. Ta med gjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540. Dette lokalet ligger i gårdens våningshus, som også innehar flere mindre rom og en tilstøtende hage som kan benyttes.

Våren 2018 gikk gårdens rustikke låve gjennom en enorm oppgradering, og har nå eget kjøkken, toaletter, balkong med utsikt mot hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene. Den unike sjarmen er ivaretatt, og fasilitetene er fantastiske. Låven rommer opp til 110 personer, og passer til større kurs/konferanser. 

TEAMBUILDING OG AKTIVITETER

Øvre-Eide Gård tilbyr teambuilding og en rekke aktiviteter og for dem som ønsker en ekstra opplevelse for sine ansatte. Aktivitetene skreddersys etter bedriftens ønsker, og tilpasses etter årstiden og den enkelte gruppe. Eksempler på aktiviteter er ridning med hest i kjegleløype, hesteskokasting, melkespannholding, lasso, stafett og quiz.

Her er mulighetene mange, og vi skreddersyr gjerne det perfekte arrangementet for dere. Kom dere ut av kontorlokalet, og gjør noe kjekt sammen som vil huskes i lang tid! 

KICK-OFF

Med store muligheter for aktiviteter og med plass til opptil 110 mennesker, kan vi garantere at ditt kick-off blir årets happening. Vi skreddersyr og tilrettelegger det du måtte ønske, og kan friste med deilig mat, frisk drikke og flotte omgivelser. 

MAT OG DRIKKE

Menyen vår er variert og spennende, og våre kokker kan også lage spesialmenyer basert på deres ønsker. For en tradisjonell vri passer det perfekt med kortreist lammekjøtt fra gårdens egne dyr, eller hva med pannestekt fjellørret fra Hardanger? Våre kokker tilbyr også 7-retters menyer, som stimulerer både øyne og gane. Gårdens egen konditormester tryller om ønskelig frem lekre kaker og desserter.

Øvre-Eide Gård har skjenkebevilling med alle rettigheter, og kompetente bartendere og servitører.

TRANSPORT

Øvre-Eide Gård ligger kun fem minutter med bil fra Bergen sentrum og Åsane. Vi har gode parkeringsmuligheter om dere ønsker å komme med egne biler, eller tilrettelagt bussparkering for fellestransport. Ønsker dere å benytte rutebuss er det kun få minutters gange fra busstoppet Eidsvåg E39, hvor alle rutebusser mellom Bergen sentrum og Åsane stopper.

Vi tilrettelegger gjerne også transport for dere.

KONTAKT

 

Er dere interessert i å høre mer om bedriftsmuligheter på Øvre-Eide Gård? Da er dere hjertelig velkommen på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby! Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Konferanse i Bergen med lokal mat
Øvre-Eide Gård tilbyr lokaler for kurs og konferanse nært Bergen sentrum
Mat på kurs og konferanse
Kurs- og konferanselokale Øvre-Eide
Kurs- og konferanselokale Øvre-Eide
bottom of page