top of page

SELSKAP

NASJONALROMANTISKE SELSKAPSLOKALER KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM!

Å legge selskapet til en nasjonalromantisk gård omkranset av dyr og vakker natur, er en eventyrlig opplevelse for både arrangør og gjester. Vi tilbyr lokaler til alle typer selskap, slik som julebord, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund, bursdag osv. 

"Anbefales! Vi har feiret konfirmasjon og hatt barnebesøk på Øvre-Eide Gård.

Sentralt ved Eidsvåg i Åsane, men samtidig landlig.

Flotte lokaler, nydelig mat og flotte omgivelser."

SELSKAPSLOKALENE

Gården har flere nydelige selskapslokaler og flotte uteområder som skaper den perfekte rammen rundt festen, enten dere ønsker det lite og intimt, eller større og mer omfattende. Våre lokaler egner seg for selskap fra 2 til 90 personer. I tillegg kan vi tilby telt på våre uteområder, hvor det er plass til så mange som ønsket.

 

Våren 2018 har gårdens rustikke låve gjennomgått en enorm oppgradering, og har nå fått eget kjøkken, toaletter, balkong med utsikt mot hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene. Den unike sjarmen er ivaretatt, og de flotte takbjelkene og låvebroen blir om ønskelig dekorert med lysremser.

 

 Vår storstue er et perfekt lokale for opptil 40 gjester. Ta med gjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540. Storstuen ligger i gårdens våningshus, som også tilbyr flere mindre rom og en vakker tilstøtende hage som kan benyttes under arrangementet.

For en helt spesiell opplevelse kan dere også invitere gjestene ned i gårdens gamle fangehull, hvor blafrende stearinlys og mursteinsvegger setter en unik stemning. Våre ansatte forteller gjerne litt om gårdens spennende historie.

MAT OG DRIKKE

Maten vi serverer på Øvre-Eide Gård er kortreist - lammekjøttet kommer fra gårdens egne dyr - og alt blir tilberedt av gårdens egne kokker og konditormester. Gården har også skjenkebevilling med alle rettigheter, og dyktige bartendere og servitører.


HEST OG VOGN

På Øvre-Eide Gård kan man ankomme selskapet med hest og vogn. Og om det skal være barn med i selskapet, tilbyr vi også flotte opplevelser med dyrene på gården. 

PAKKER OG MENYER

For at planleggingen skal bli så enkel som mulig for dere, tilbyr vi flotte pakker som inkluderer alt fra aperitiff til nattmat. Vi har også flotte menyer for en hver anledning, med kokkens anbefalinger basert på sesongvarer. Når dere har bestemt meny, velger vi ut viner i samråd med dere som passer til hver rett. Husk at alt kan skreddersys på Øvre-Eide Gård, si ifra dersom dere har egne ønsker.

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om selskap på Øvre-Eide Gård? Da er dere hjertelig velkommen på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby! Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Se flere bilder av Øvre-Eide Gårds selskapslokaler her


De fleste bilder tatt av:

Alexandra Nurthen - alnimages.shootproof.com - @ALN_IMAGES

Marius Pettersen - mariuspettersen.no

Forrett i selskap på Øvre-Eide Gård
Nydelig dessert i selskapslokalet
bottom of page