top of page
Fjordhest og bunad i Bergen
Jente i bunad på Øvre-Eide Gård

OM OSS

BONDEGÅRDEN I BYEN
KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM!

Med en helt unik beliggenhet i idylliske omgivelser ved Jordalsvannet i Eidsvåg i Åsane, finner du Øvre-Eide Gård. Både gården og det vakre hovedhuset har historiske røtter helt tilbake til 1500-tallet.

 

 I tillegg til gårdsdriften har Øvre-Eide Gård flere annerledes og stemningsfylte selskapslokaler, hvor vi ønsker velkommen til alle typer selskap; bryllup, konfirmasjoner, dåp, minnestunder, bursdager, firmasamlinger, kurs og konferanser. Maten er kortreist og av ypperste klasse, og gården har både egne kokker og konditormester!

Vi arrangerer mange ulike typer gårdsbesøk og åpen gård, hvor både små og store får mulighet til å oppleve gårdsdrift og nærkontakt med dyr. En veldig populær aktivitet er barnebursdag, hvor vi legger til rette for en unik markering av barnets store dag.  Øvre-Eide Gård tilbyr også ridetimer, rideturer på byfjellene og andre tilrettelagte aktiviteter med hest.

 

Ta en nærmere kikk på våre sider om hva vi kan tilby - og skulle du ha spesielle ønsker; ikke nøl med å ta kontakt! La oss skape den perfekte rammen for ditt arrangement!

Lya and lakeview 2
Jarle og co
Selskap, bryllup, konfirmasjon, på Øvre-Eide Gård i Bergen
Restaurant i potetkjeller i Bergen
Bryllup og selskap på Øvre-Eide Gård i Bergen
Dølahesten Rosa på Øvre-Eide Gård i Bergen
bottom of page