top of page
Gård i Bergen hvor man kan feire dåp

DÅP OG NAVNEFEST

STEMNINGSFULLE LOKALER TIL DÅP OG NAVNEFEST KUN 5 MINUTTER FRA BERGEN SENTRUM!

Å legge dåpsdagen eller navnefestfeiringen til en nasjonalromantisk gård, omkranset av dyr og vakker natur, er en eventyrlig opplevelse.

Øvre-Eide Gård har flere nydelige selskapslokaler og flotte uteområder som skaper den perfekte rammen rundt dåp eller navnefest, enten dere ønsker det lite og intimt, eller større og mer omfattende. Våre lokaler egner seg for selskap fra 2 til 90 personer.

 

Våren 2018 har gårdens rustikke låve gjennomgått en enorm oppgradering, og har nå fått eget kjøkken, toaletter, balkong med utsikt mot hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene. Den unike sjarmen er ivaretatt, og de flotte takbjelkene blir om ønskelig dekorert med lysremser.

 

 Vår storstue er et perfekt lokale for opptil 40 gjester. Ta med gjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540. Storstuen ligger i gårdens våningshus, som også tilbyr flere mindre rom og en vakker tilstøtende hage som kan benyttes under selskapet.

For en helt spesiell opplevelse kan dere også invitere gjestene ned i gårdens gamle fangehull, hvor blafrende stearinlys og mursteinsvegger setter en unik stemning. Våre ansatte forteller gjerne litt om gårdens spennende historie.

MAT OG DRIKKE

Maten vi serverer er kortreist - lammekjøttet kommer fra gårdens egne dyr - og alt blir tilberedt av gårdens egne kokker og konditormester. Kokken kommer gjerne med menyanbefalinger basert på sesongvarer.

AKTIVITETER FOR BARN

Og om det skal være eldre barn med på dåpen eller navnefesten, så kan vi tilby flotte opplevelser med dyrene på gården. Man kan for eksempel få ri på hest, mate sauene, eller kose med kaninene og marsvinene.

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om navnefest eller dåp på Øvre-Eide Gård?

 

Dere er hjertelig velkommen på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby!

 

Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Se flere bilder av Øvre-Eide Gårds selskapslokaler her

Barn på navnefest i Bergen
Dåp på Øvre-Eide Gård i Bergen
Forrett i selskap på Øvre-Eide Gård
Nydelig dessert i selskapslokalet
Koldtbord i selskap på Øvre-Eide Gård
bottom of page