top of page

Hva gir vel bedre barndomsminner enn å få være ”bonde” for en uke?

GÅRDSLEIR
I SOMMERFERIEN

Vi har igjen gleden av å invitere til en spennende gårdsleir for barn mellom 8-12 år i sommerferien; UKE 26 - mandag 24. juni til torsdag 27. juni.

UKE 27 - mandag 1. til torsdag 4. juli.

 Vi tilbyr et skreddersydd opplegg hvor barna får lære om alle dyrene på gården. De får prøve seg på stell og fôring av både hester, sauer, høns, kaniner, marsvin og de nye gårds-kattene. I tillegg får barna stifte nye bekjentskap med de andre deltakerne og de får være ute i aktivitet og frisk luft. En gårdsleir hos oss skaper glede og minner som varer lenge! 

Leiren vil gi barna innblikk i hvordan vi driver en liten gård. Fokuset er å gi dem trygghet og mestring i stell og håndtering av de ulike dyrene vi har hos oss i rolige omgivelser. Det vil bli en del aktivitet med hest, men på et grunnleggende nivå, slik at alle kan være med.

Det vil være to voksne ansatte sammen med en gruppe på maks 10 deltakere hver uke, 

med aktiviteter mandag til torsdag fra kl. 08.30 - 15.00. 

 

All mat og drikke er inkludert.

PRIS PER DELTAKER: 

Kr. 4 800,- 

 

PÅMELDING:
Navn, adresse, kontaktinformasjon og ønsket uke sendes til post@ovre-eide.no.

​​

Har du AKTIVITETSKORT kan barnet ditt få delta på gårdsleiren uten kostnad. Send en mail til aktivitetskortet@ovre-eide.no, så sender vi deg mer infomasjon.

VIKTIG: Leiren er for barn med interesse for dyr og gårdsdrift. Grunnet sikkerhet og trivsel for alle, må barna som deltar på leiren kunne forstå og snakke norsk eller engelsk. Barna må også kunne ta imot beskjeder, og ha evnen til å beherske seg i en gruppe med andre barn. Uregjerlig adferd og utagering blir ikke akseptert. Dersom barnet har spesialbehov og/eller diagnoser som trenger tett oppfølging, må dette informeres om i forkant, og det er da et krav at en foresatt er til stede på leiren alle dagene. Ved brudd på nevnte regler, forbeholder Øvre-Eide Gård seg retten til å sende barnet hjem fra leiren. 

Kontakt
bottom of page