top of page

JULEGÅRDSBESØK

 

VELKOMMEN TIL ORDENTLIG JULESTEMNING PÅ BONDEGÅRDEN I BYEN!

Julen er barnas høytid, og nå er det ordentlig julestemning på Øvre-Eide Gård. Hestene har fått dombjeller, hønene tripper rundt i tunet, og kaninene hygger seg på et varmt fang. Låven er pyntet med et flott juletre, og vi har hengt opp granbar og tusenvis av julelys!

 

Hos oss består julegårdsbesøkene av et fast program som ledes av oss på gården fra begynnelse til slutt. En levende "forestilling", som vi opplever sammen. Det er derfor veldig viktig at alle møter presis når arrangementet starter - helst 10 minutter før. (Husk at det også tar litt tid å gå ned fra parkeringplassen).

 

Under besøket får alle som vil ri på en av våre snille fjordinger eller dølahester. Vi mater og klapper sauer og hilser på kaniner, marsvin, hane og høner. Underveis vil vi lære dere masse gøy om dyrene våre, og vi vil også synge litt til dem sammen. Husk å kle dere etter været! Støvler/vanntette vintersko er alltid anbefalt, da vi pleier å gå ut på marken som kan være både våt og møkkete.

 

Etterpå inviterer vi alle inn på den varme, koselige låven vår, hvor vi serverer dere gløgg, risengrynsgrøt, pepperkaker, klementiner, saft, kaffe og te. Det blir selvfølgelig premie til den som finner mandelen i grøten. Vi avslutter med sang rundt juletreet. 

 

Julegårdsbesøket varer i totalt 2 timer.

Alt av opplevelser, riding, mat og drikke (så mye mat og drikke man vil!) er inkludert i billettprisen!

Vi tar kun imot et begrenset antall gjester på hvert besøk, så gårdsopplevelsene blir ekte, nære og gode - for både store og små.

Det er ikke mulig å kjøpe billetter i døren, billettene MÅ være kjøpt og betalt i forkant. 

I 2023 kan du bruke AKTIVITETSKORTET på våre gårdsbesøk!Send bilde av begge sider av aktivitetskortet ditt til  aktivitetskortet@ovre-eide.no, så sender vi deg en promo-kode du kan legge inn ved bestilling av billetter.

Datoer og billetter for julegårdsbesøk finner dere her: ovre-eide.ticketco.events

Kontakt
bottom of page