top of page
Øvre-Eide Gård i Bergen
Låven på Øvre-Eide Gård i Bergen
Storstuen på Øvre-Eide Gård i Bergen
Fangehullet på Øvre-Eide Gård
Låven på Øvre-Eide Gård i Bergen

VÅRE LOKALER

Vi tilbyr lokaler til alle typer selskap, slik som julebord, bryllup, dåp, konfirmasjon, minnestund, sommerfest, kickoff, kurs og konferanse, bursdag og fest. Gården har tre nydelige selskapslokaler og flotte uteområder som skaper den perfekte rammen, enten dere ønsker det lite og intimt, eller større og mer omfattende. Våre lokaler egner seg for selskap fra 2 til 90 personer. I tillegg kan vi tilby telt på våre uteområder, hvor det er plass til så mange som ønsket.

LÅVEN

Vår rustikke låve har gjennomgått en enorm oppgradering, og har nå fått eget kjøkken, toaletter, balkong med utsikt mot hagen, og flere store vinduer mot Jordalen, vannet og fjellene.

 

Den unike sjarmen er ivaretatt, og de flotte takbjelkene og låvebroen blir om ønskelig dekorert med lysremser.

Låven egner seg for 20 til 90 personer, og kan dekkes med runde bord, firkantede bord, småbord, langbord, hestesko, konferanseoppsett eller stolrader.

Det er innlagt internett, og låven har også prosjektor og lerret tilgjengelig.

STORSTUEN

 

Vår vakre storstue er et perfekt lokale for opptil 40 gjester. Ta med gjestene dine på en reise tilbake i tid, med lysekroner og antikke tømmervegger datert helt tilbake til 1540.

 

Storstuen ligger i gårdens våningshus, som også tilbyr flere mindre rom og en vakker tilstøtende hage som kan benyttes under arrangementet.

Storstuen kan dekkes med et eller to langbord, hestesko, ett stort tilnærmet firkantet bord, småbord, eller inntil fire runde bord.

Det er innlagt internett, og låven har prosjektor og lerret tilgjengelig. Det finnes også et piano i storstuen.

FANGEHULLET

 

For en helt spesiell opplevelse kan dere invitere gjestene ned i gårdens gamle fangehull, hvor blafrende stearinlys og mursteinsvegger setter en unik stemning. Våre ansatte forteller gjerne litt om gården og fangehullets spennende historie.

Fangehullet egner seg for selskap på opptil 24 personer, og er gjerne et yndet sted for en velkomstdrink eller vårt nasjonalromantiske koldtbord.

Ølsmaking, vinsmaking og ostekvelder er populære arrangementer i fangehullet. Eller hva med å starte julebordet eller bursdagsfesten med ginsmaking med Bareksten?

KONTAKT

Er dere interessert i å høre mer om selskap på Øvre-Eide Gård? Da er dere hjertelig velkommen på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby! Ring eller mail oss i dag for en uforpliktende prat:

post@ovre-eide.no

+47  90 84 34 12

Se flere bilder av Øvre-Eide Gårds selskapslokaler her

Forrett i selskap på Øvre-Eide Gård
Nydelig dessert i selskapslokalet
bottom of page